Sikeres ISYS-ON Akadémia a QAD és Progress monitorozásról

Az ISYS-ON ismét bizonyította szakmai elkötelezettségét az IT tanácsadás területén, hiszen a 2024. június végén megrendezett akadémiai nap nagy sikert aratott.

Az esemény középpontjában a QAD Enterprise Applications, és az ahhoz tartozó Progress adatbázis  monitorozása, mérése és optimalizálása állt. A rendezvény számos QAD és Progress felhasználónak valamint informatikai szakembernek nyújtott értékes betekintést. 

Az ISYS-ON Akadémia tematikája


Az ISYS-ON Kft. nagy figyelmet fordít Partnerei támogatására, ezért számukra rendszeresen Akadémiai napokat szervez. Az elmúlt évben több témát is körbejártak, úgymint a kiterjesztett gyártói felelősség (EPR), leltár, termelés, browse collection, pénzügyi évzárás, valamint a kiberbiztonság.


A vállalatirányítási rendszerek folyamatos fejlődése megköveteli a legújabb technikák és módszerek ismeretét, hogy a cégek maximálisan kihasználhassák a rendelkezésükre álló technológiai lehetőségeket. A júniusi ISYS-ON Akadémiai nap célja az volt, hogy a résztvevők mélyebb ismereteket szerezzenek a QAD és Progress hatékony működtetéséről és optimalizálásáról.


A rendezvény során az ISYS-ON szakértője bemutatta, hogyan lehet hatékonyan monitorozni és mérni a QAD és Progress rendszerek teljesítményét. Emellett kiemelt figyelmet szentelt az optimalizálási technikáknak, melyekkel jelentős teljesítményjavulást lehet elérni.

A QAD és Progress jelentősége


A QAD egy világszerte elismert komplex vállalatirányítási rendszer, amely biztosítja a vállalkozások számára a készletezési, értékesítési, beszerzési, termelési, pénzügyi és kontrolling tevékenységük hatékony támogatását. Számos iparágban, többek között autó- és járműiparban, élelmiszeriparban, fém- és acéliparban, gyógyszer- és vegyiparban, papír- és nyomdaiparban nagy megelégedettséggel használják. A Progress pedig egy olyan alkalmazásfejlesztési platform, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy rugalmas és skálázható megoldásokat hozzanak létre. Mindkét rendszer kulcsfontosságú a vállalatok számára, hiszen segítségükkel növelhetik működésük hatékonyságát és versenyképességüket.


Az ISYS-ON szakértői csapata immár 30 éve foglalkozik ezen rendszerek implementálásával és optimalizálásával. Célja, hogy ügyfelei a lehető legjobban kihasználhassák ezek előnyeit. Az akadémiai nap kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy bemutassák, hogyan optimalizálhatók ezek a rendszerek, valamint válaszoljanak a résztvevők kérdéseire.


Eredmények és visszajelzések


A rendezvényen részt vevő vállalatok és szakemberek egyöntetűen pozitív visszajelzésekkel illeték az eseményt. Kiemelték, hogy az előadás rendkívül hasznos volt. Többen hangsúlyozták, hogy az itt megszerzett tudás segítségével már rövid távon is jelentős javulást tudnak elérni vállalatirányítási rendszerük teljesítményében.
Az ISYS-ON számára rendkívül fontos, hogy folyamatosan fejlődjön és alkalmazkodjon az IT tanácsadás és vállalatirányítási rendszerek dinamikusan változó világához. Az ilyen rendezvények nemcsak a tudásmegosztást szolgálják, hanem lehetőséget biztosítanak arra is, hogy közvetlen kapcsolatot építsen ügyfeleivel.

Ha többet szeretne megtudni az ISYS-ON informatikai megoldásairól és szolgáltatásairól, nézzen körbe weboldalunkon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Mi mindig készen állunk arra, hogy segítsünk!